top of page

ONZE DIENSTEN

Projecten

Nieuwbouw of renovatieplannen? Dan zit je bij TV-Technics aan het juiste adres. In vier eenvoudige stappen wordt jouw droomwoning voorzien van een prachtig ingebouwd multiroom audio systeem, een eigen home cinema met bediening via smartphone of tablet of een gameroom met een complete setup op jouw maat...

9731cf42-fb6b-4304-8d50-3bd4ae320c91.JPG

Kennismaking

Contacteer ons of kom langs in onze showroom te Londerzeel voor een kennismakend gesprek.

Read More >

Plan

Wij bespreken graag met u en uw archtiect, uw plannen en smaakkeuze.

Read More >

Ontwerp

We komen langs voor opmeting en opvolging van de werken, zodat alles vlot en georganiseerd verloopt.

Read More >

Plaatsing

Onze technieker zorgt voor een cleane afgewerkte installatie en neemt ruim de tijd om uit te leggen hoe de installatie werkt en bediend kan worden.

Read More >

Service & showroom

Onze grootste sterkte bestaat uit onze dienst na verkoop. Binnen een straal van 15km leveren wij een pick up & return service aan voor een groot aantal merken. Uw toestel wordt bij u opgehaald, naar de correcte hersteldienst gebracht en weer netjes afgeleverd bij u thuis (montage op beugel niet inbegrepen). Onze topmerken Samsung en LG bieden zelfs een aan huis service voor TV's groter dan 55"(gratis binnen uw garantieperiode). 

U kan ook een kijkje komen nemen in onze Showroom te Londerzeel, waar wij de laatste innovaties in TV, multiroom audio en wifi kunnen voorstellen.

Showroom op afspraak

Bel: 0498/63.11.84

7671fcc7-0cdd-4864-8998-b40787eb6dcc.JPG
bottom of page