UBIQUITI

ACCESPOINT

Wij zetten een draadloos netwerk op met dekking op meerdere verdiepingen van je huis of kantoor met de Ubiquiti UniFi access points. Doordat de access points onderling communiceren, blijven je apparaten altijd verbonden met het sterkste station. Zo loop je al videobellend door het kantoor of valt je stream niet uit als je verhuist van de woonkamer naar de slaapkamer.

GATEWAY

De Ubiquiti UniFi Security Gateway is een professionele router met firewall waarmee je een klein bedrijfsnetwerk compleet beveiligt tegen gevaren van buitenaf. De router kan tot één miljoen pakketjes per seconden versturen, waardoor hij zeer handig is voor peer to peer netwerken of bijvoorbeeld wanneer je een website host. De UniFi Security Gateway beschikt over handige, zakelijke functies. Zo beperk je eenvoudig toegang tot websites en zet je via VPN beveiligde verbindingen op.

CLOUD KEY

Via de cloud key kunnen wij van in het TV-Technics labo de gezondheid van uw netwerk nakijken en updates uitvoeren indien nodig. De updates worden telkens uitgevoerd wanneer de toestellen door u niet in gebruik zijn. Wij bieden standaard 1 jaar lang gratis monitoring en onderhoud van uw netwerk. Uitbreiding van uw onderhoudsplan is eveneens mogelijk, waardoor uw toestellen up-to-date blijven en er sneller kan worden ingegrepen bij defecten of slechte werking van de installatie.

OUTDOOR AP

Met een outdoor accespoint maken wij ook van jouw tuin een hotspot zonder dat je moet overschakelen naar een ander netwerk. Loop gerust van binne Natuurlijk goed beveiligd zodat jouw buren niet kunnen meegenieten van jouw razendsnelle netwerk.

 

©2019 by TV-Technics. Proudly created with Wix.com